Johan Kettenburg boeken?

  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 875,- excl. BTW

Biografie Johan Kettenburg

Johan Kettenburgis geboren op 18-4-1972 in het Gooi (Hilversum). Johan is geboren met een handicap namelijk, slecht horend! Op zijn vijfde ontdekten zijn ouders pas dat hij slecht horend was, en op zijn zevende leerde hij pas echt praten!

Hij heeft hier in zijn jeugd behoorlijk veel last van gehad, (pesterijen enz) Maar hij werd hier alleen maar sterk door, en wilde daardoor alleen maar meer bereiken! In zijn puberteit merkte hij dat hij zingen erg leuk vond, en dit ontplooide zich verder rond zijn 18e. Hij deed mee aan talentenjachten, en met veel succes. Dus zijn wilskracht om hierin verder te doen ontwikkelen groeide en ondanks zijn handicap ging het hem goed af met het zingen.

Nu 20 jaar later, heeft hij al veel leuke dingen mogen mee maken in zijn zangcarrière. Zijn hoogtepunt in 2005 was om in het Gelredome te mogen staan voor 20.000 mensen. Johan probeert zijn geluk te vinden in zijn eigen nummers! “Jij laat mij zien wat liefde is”,”Al jouw woorden zijn teveel” en zijn laatste single “Als jij maar bij me bent”.

Johan deed in 2013 mee aan de SBS6 show Bloed, Zweet en Tranen. Hij wist de auditieronde niet te overleven maar is uiteindelijk d.m.v. een wildcard in de liveshows terecht gekomen en wist het bijna tot de finale te schoppen.

Johan Kettenburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johan Kettenburg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johan Kettenburg wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johan Kettenburg. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johan Kettenburg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.