Johan van Genechten boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Johan van Genechten

Al ruim 30 jaar is Johan van Genechten een begrip als presentator. Of het nu gaat om het aankondigen van sprekers of artiesten, een compleet programma voor een productpresentatie of het sfeervol begeleiden van een eerbetoon aan een jubilaris.

Johan weet door zijn jarenlange ervaring de perfecte toon te vinden. Desgewenst met zijn pianist die hem live begeleidt bij een speciaal gemaakt lied. Informeer naar alle mogelijkheden van deze professionele duizendpoot.

Johan van Genechten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johan van Genechten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johan van Genechten wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johan van Genechten. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johan van Genechten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.