Johannes Rypma boeken?

Johannes Rypma boeken / huren ? |
Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 1 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 995,- excl. BTW

Biografie Johannes Rypma

Johannes Rypma is de runner-up van The voice of Holland 2012. Johannes Rypma boeken is nu mogelijk, hij brengt een geweldige rock set op de buhne tijdens uw event! De zanger uit het team van Nick en Simon overtuigde het publiek onder andere met het nummer 'Sex On Fire' dit bracht hem een 2e plaats in het goed bekenen programma op RTL. Leona Philippo won het programma en Johannes Rijpma volgde daarop als een goede 2 plaats.

De beroemdste zanger van Friesland

Voor dat Johannes Rypma deel nam aan de Voice speelde hij  samen met zijn eigen band op veel (tent)feesten. Het doel van Johannes Rypma is om Syb van der Ploeg te vervangen als de beroemdste zanger van Friesland. Of het hem gaat lukken zal moeten blijken, 1 ding is zeker op dit moment is hij een veel gevraagde artiest met een horde fans in Friesland en ver daarbuiten.

Johannes Rypma is te boeken voor optredens, informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden om hem in te huren.

Johannes Rypma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johannes Rypma zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johannes Rypma wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johannes Rypma. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johannes Rypma te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.