Johnny Purple boeken?

Foto: Edwin Vriens
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Johnny Purple

Johnny Purple de Brabantse feestsensatie weet met zijn carnavalsnummers iedere zaal in een grote polonaise te veranderen. Bekend van de hits ‘‘Porseleinen Pony’, `Johnny Turquoise`  `Is `t al aaf,  `Een geit in het cafe` en vele andere nummers. 

Boekingen Johnny Purple

Johnny Purple al jaren een graag geziene gast op iedere (carnavals)party in het zuiden. Ook in 2020 gaat hij ongetwijfeld scoren met de single `Zonnesteek`.

Johnny Purple boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johnny Purple zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johnny Purple wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johnny Purple. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johnny Purple te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.