Jokertje boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.375,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met Shana & Ricardo

Biografie Jokertje

Wie kent Jokertje niet? De onverstaanbare maar o zo ontwapenende Hagenees uit ‘Oh Oh Cherso’: Jokertje! Vanaf dinsdag 7 mei is hij terug bij RTL 5 in zijn eigen programma ‘Jokertje’s Jawoord’. De Haagse hunk gaat trouwen met zijn grote liefde Shana. En waar getrouwd wordt, is natuurlijk ook een vrijgezellenfeest! Dus verrassen ‘Cherso’-maatjes Joey ‘Matsoe Matsoe’, Tony ‘Sterretje’ en jeugdvriend Ricardo hem met de ultieme bachelor party in Las Vegas, de stad waar alles kan en mag. Nog één keer mogen alle remmen los.

Jokertjes aanstaande vindt het maar lastig om haar mannetje over te dragen aan de zorg van zijn losbandige vrienden … en geef haar eens ongelijk. In de gokstad liggen vele verleidingen op de loer. De maatjes van Jokertje nemen allemaal een deel van de organisatie op zich. Dat betekent dat iedere dag weer een complete verrassing is voor de vriendengroep want niemand – behalve the man in charge voor die dag – weet wat er gaat gebeuren.

Intussen gaan thuis in Nederland alle voorbereidingen voor dé grote dag van het verliefde stel gewoon door. Terwijl Shana jurken past met moeder en schoonmoeder houdt ze flink vinger aan de pols bij Jokertje, die het niet makkelijk heeft om zijn tikkeltje jaloerse verloofde tevreden te houden. De jongens proberen Jokertje, maar vooral ook elkaar, op de meest spannende, extreme, gekke - en in het geval van Matsoe Matsoe roekeloze - manier te verrassen. Jokertjes bachelorweken worden één dag voor de bruiloft afgesloten met een spectaculair eindfeest in de meest prachtige penthouse-suite. Alle nieuwe vrienden die de mannen onderweg maken en andere gekke, vreemde, leuke en sexy types die ze tegenkomen in ‘Sin City’ worden uitgenodigd om Jokertjes laatste avond als vrij man mee te maken. Een feest met mogelijk grote gevolgen …

Wanneer Shana een dag later in Vegas arriveert voor haar bruiloft is het nog maar de vraag of haar schatje zijn vrijgezellenfeest heelhuids doorstaan heeft. Maar de grootste vraag is natuurlijk: Komt het echt tot een huwelijk?

Jokertje boeken?

Jokertje is te boeken voor een meet & greet van 60 minuten. Gage/prijs € 1375,- excl. BTW
Er zijn ook mogelijkheden voor een meet & greet met Jokertje, Shana & Ricardo. De gage/prijs voor 60 minuten is € 1975,- excl. BTW

Jokertje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jokertje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jokertje wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jokertje. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jokertje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.