Jongleur Nigel boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Jongleur Nigel

Nigel Voets is een professioneel jongleur & entertainer. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in toonaangevende circussen, variété's & TV shows. Jongleur Nigel  is een frisse & moderne artiest die zeer breed inzetbaar is. Nigel is: ''Een echte entertainer met een unieke uitstraling en eigen stijl! ''

Hij heeft een passie voor entertainen, daarom treedt hij graag op met een knallende podium-act in circus & variété. Tevens is Nigel veel actief als voetbal jongleur, geeft hij workshops jongleren, treedt hij met een unieke LED act op in nightclubs & festivals, en weet hij elk publiek te boeien bij de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen.

Nigel is een professioneel en allround jongleur. Jongleer entertainment voor evenementen, feesten of partijen? Nigel is voor alle doelgroepen inzetbaar. Graag denkt hij met uw mee en houd rekening met uw wensen. Een flitsende act, mobiel entertainment tussen de gasten, een interactieve show, dat zijn voorbeelden waar Nigel ervaring mee heeft.

Jongleur Nigel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jongleur Nigel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jongleur Nigel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jongleur Nigel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jongleur Nigel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.