Jordy Graat boeken?

Jordy Graat boeken / Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Jordy Graat

Jordy Graat werd in 2009 uitgroepen tot "Populairst opkomende Party-DJ". En nog ieder jaar staat hij in de top 10 van beste allround DJ's in Nederland. Jordy draait ieder weekend door het hele land en bezoekt in de zomer en wintermaanden populaire vakantielanden zoals Spanje, Portugal, Griekenland en Oostenrijk.

Sinds 2012 is Jordy regelmatig te zien bij de regionale zender Omroep Brabant. Tv-programma's zoals 3 Uurkes Vurraf, het Fijnfisjenie Café, de Tilburgse Kermis en nog heel veel meer zijn bij Jordy in vertrouwen handen.

Jordy Graat kunt u boeken als DJ, presentator en producer voor uw evenement of feest.

Jordy Graat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jordy Graat zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jordy Graat wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jordy Graat. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jordy Graat te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.