Jorgen Raymann boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Jorgen Raymann

Jörgen Raymann werd in 1966 in Amsterdam geboren. Hij groeide echter op in Suriname. Later keerde hij terug naar Nederland om aan de Erasmus Universiteit Rotterdam economie te studeren. Tijdens zijn studie kwam Jörgen voor het eerst in aanraking met cabaret. Terug in Suriname startte hij zijn restaurant Pedro waar hij een aantal keren per maand cabaretdiners organiseerde. Deze avonden waren zeer succesvol en werden een begrip in Paramaribo. Hier werd de basis gelegd voor zijn carriere als cabaretier. Zijn televisiecarriere in Nederland begon in 1999 met het presenteren van The Comedy Factory bij de NTR. Zijn definitieve doorbraak kwam snel daarna met het veelzijdige late night programma Raymann is Laat, later getiteld zo: RAYMANN, waarin Tante Es al meer dan 10 jaar de show steelt. Het programma beleefde in 2011 het 10-jarig bestaan, hetgeen een unicum genoemd kan worden in ‘Hilversum’ Jörgen kan als cabaretier met veel humor en de benodigde scherpte een verhaal of boodschap overbrengen, zijn toedracht staat als een huis. Als motivational speaker presenteert hij bij optredens in het bedrijfsleven en bij maatschappelijke organisaties hoe je succesvol doelen kunt bereiken. Passie, focus, overzicht, betrouwbaarheid en kennis zijn zijn keywords.

Jörgen Raymann boeken in het land

Jörgen Raymann is een veelgevraagd cabaretier die met zijn optredens iemand net even op het verkeerde been kan zetten, of het nou een student of multinational is. Als spreker kan Jörgen als geen ander zijn betrokkenheid bij de samenleving laten zien. Zijn speeches zijn to the point en inspirerend. Elk onderwerp trekt de aandacht. Een dagvoorzitterschap wordt door Jörgen alert, vlot en met de nodige humor neergezet.

© MaW

Jorgen Raymann boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jorgen Raymann zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jorgen Raymann wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jorgen Raymann. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jorgen Raymann te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.