Joris en Boris boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Show vol met muziek, gekkigheid, spelletjes en interactie

Biografie Joris en Boris

Meer dan 1,4 miljoen kinderen de avonturen van Joris en Boris in tal van Sinterklaasfilms in de bioscopen konden zien was het afgelopen zomer tijd voor het gekste duo van Nederland om met hun eigen bioscopen de zomer te veroveren. Ook komend najaar zullen Joris en Boris met hun Kindersjoooo en hun Sinterklaassjooo weer veelvuldig te vinden zijn.

Nadat Joris en Boris vorig jaar een nummer 1 hit scoorde met het nummer ‘Sinterklaas in een Raket' samen met de Gebroeders Ko en ze voor hun aandeel in de Sinterklaas CD ‘Het Geheim van het Grote Boek' een gouden plaat in ontvangst mochten nemen voor de verkoop van meer dan 30.000 exemplaren is het startsein gegeven voor een groot aantal doldwaze projecten waar het duo zich aan gaat verbinden.

Joris is de langste van het onafscheidelijke duo Joris & Boris. Terwijl iedereen denkt dat hij niet de slimste van de twee is, weet hij door zijn klunzigheid wel vaak elke situatie te redden. Samen met Boris belandt hij dit jaar in een spannend avontuur wat alles te maken heeft met de schat van Aphrodite en hun voorouders. Zijn voorouder Jorat kreeg in het verre verleden namelijk een belangrijke taak toebedeeld door Aphrodite.

Boris is de kleinste van het onafscheidelijke duo Joris & Boris, en kan ook niet zonder zijn makker Joris. Boris heeft altijd geniale ideeën, en laat dit ook maar al te graag aan Joris merken. Samen met zijn maatje belandt hij dit jaar in een spannend avontuur wat alles te maken heeft met de schat van Aphrodite. Zijn voorouder Borat kreeg in het verre verleden namelijk een belangrijke taak toebedeeld door Aphrodite.

Joris en Boris boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Joris en Boris zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Joris en Boris wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Joris en Boris. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Joris en Boris te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.