Josylvio boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Josylvio

Josylvio aka Mr. Hella Cash is van meest populaire artiest uitgegroeid tot 1 van de belangrijkste platenbazen in Nederland. Josylvio is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop- en rapscene. Ook in het festivalcircuit maakt Josylvio zijn naam meer dan waar en heeft hij inmiddels gestaan op WOO HAH, Encore, Appelsap, Dutch Valley, Oh My Festival en Summer Festival in Antwerpen.

Zijn debuutsingle en tevens gouden plaat ‘Le7nesh’ bracht hij uit in 2015, daarna ging het allemaal heel snel voor Josylvio. In 2016 kwam het gouden debuutalbum ‘Ma3seb’ uit. Gevolgd door het tweede album ‘Twee Gezichten’ (2017), waarmee hij binnen een korte tijd gouden en platina platen ontving voor zijn tracks ‘Abu Dhabi’, ‘Kleine Jongen’ en ‘Westside’.

Boekingen Josylvio

Het album ‘Hella Cash’ (2018) ging platina en Josylvio was in 2018 de meest gestreamde Nederlandse artiest. Daarnaast verkocht hij de meeste albums en had hij de meeste views op YouTube in Nederland. Josylvio’s vierde album ‘Gimma’ (2019) schoot direct na de release voor meerdere weken naar de bovenste positie in de albumlijsten.

Josylvio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Josylvio zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Josylvio wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Josylvio. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Josylvio te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.