Josylvio boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Josylvio

Josylvio maakte indruk met zijn eerste album Ma3seb die lovende recensies kreeg. Josylvio is één van de snelst groeiende artiesten van het label Van Klasse en heeft miljoenen YouTube-views en Spotify streams op zijn naam staan.

Josylvio is man die Nederlandse teksten mixt met Arabische invloeden. Op zijn twaalfde begon hij met het luisteren naar Nederlandstalige rap, maar wat hem echt op het artiestenpad heeft gebracht is Tupac Shakur. Zijn hernieuwde ontmoeting met Esko, waarmee hij vroeger in de klas zat, resulteerde in een samenwerking van goud. “Het was voorbestemd dat we elkaar weer tegenkwamen. El mektab, zeggen we in het Arabisch: het lot.”

Met verschillende succesvolle singles zoals 'Le7nesh', 'Mbongo', 'Skere Tijden', 'La La La' en 'Westside' laat Josylvio zijn klasse zien. De samenwerkingen met o.a. Sevn Alias, Hef, Adje, Ali B, Keizer, Bizzey, een Edison Pop 2017 nominatie én de release van zijn nieuwe album zorgen ervoor dat Jolsylvio aan de vooravond staat van een geweldig nieuw hoofdstuk van zijn carrière.

Josylvio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Josylvio zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Josylvio wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Josylvio. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Josylvio te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.