JPB boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie JPB

JPB valt goed in de smaak bij de vrouwen. De Tilburger brengt een zekere Caribische sound en is de enige zanger op het muzieklabel. JPB kan naast goed zingen ook enorm goed dansen. JPB is klassiek gezellig en super spontaan.

De vrouwenmagneet timmert keihard aan de weg en heeft op eigen kracht een hele achterban achter zich gekregen. ZwareJongenZ Records is “de” partij voor JPB om gezamenlijk het onderste uit de kan te kunnen halen.

JPB boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over JPB zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over JPB wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van JPB. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over JPB te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.