Jukebox Band boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Veel Goud van Oud

Biografie Jukebox Band

De naam Jukebox staat al jaren garant voor goede muziek en een leuke sfeer. Muzikanten die elkaar al jaren kennen en met veel plezier feestmuziek maken.

Ons doel is om een breed repertoire neer te zetten, van smartlap tot disco, van rock tot polka; niets is ons te gek. Hoezo "Jukebox"? De gelijkenis is natuurlijk duidelijk; ook in een jukebox treft u alle soorten muziek aan - voor elk wat wils. Maar de kracht van de jukebox ligt er natuurlijk in dat u bepaald welke muziek eruit komt. Zo ook bij ons!

Van de legendarische oldies van Jerry Lee Lewis, tot dampende disco hits zoals "Disco Inferno" of "Relight my fire": Jukebox maakt er een feest van!

Jukebox Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jukebox Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jukebox Band wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jukebox Band. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jukebox Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.