Julia van der Toorn boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW
  • Opmerking: The Voice of Holland 2013 / 2014

Biografie Julia van der Toorn

Julia van der Toorn is nog maar 17 jaar en komt uit Bussum. Julia volgt na het afronden van haar havo de muziekopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze is bekend geworden door haar deelname aan het populaire RTL 4-programma The Voice of Holland.

Tijdens de audities zong zij het nummer ‘Oops!... I Did It Again’, een cover van het nummer van Britney Spears. Ze heeft daarna nog het nummer ‘Empire State of Mind’ gezongen en koos ze uiteindelijk voor het team van Marco Borsato.

Julia van der Toorn heeft inmiddels haar eerste nummer 1-hit te pakken met het nummer ‘Oops!... I Did It Agian’ in de Nederlandse Single Top 100.

Julia van der Toorn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Julia van der Toorn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Julia van der Toorn wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Julia van der Toorn. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Julia van der Toorn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.