Julia van Helvoirt boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 450,- excl. BTW
  • Opmerking: Excl. reiskosten / House of Talent

Biografie Julia van Helvoirt

De 24-jarige Julia is na het winnen van Idols vorig jaar bloedgemotiveerd om door te breken in de muziekindustrie als Nederlandstalige volkszangeres. Hoewel ze tot voor kort nog werkzaam was als grondstewardess, weet ze zeker dat ze voor haar muzikale carrière wil gaan.

De blondine heeft nooit ergens spijt van en viert het leven met haar vriendinnen. Haar motto is “Gewoon doen” en met deze instelling gaat ze ook haar muziekcarrière aan. Er is één ding dat ze zeker weet: “ik ben een volkszangeres in hart en nieren”. De droom van Julia is om met haar eigen Nederlandstalige volksmuziek op ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ te staan.

Julia van Helvoirt boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Julia van Helvoirt zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Julia van Helvoirt wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Julia van Helvoirt. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Julia van Helvoirt te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.