K-Beng boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.395,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs

Biografie K-Beng

Feestband k-BENG!! is DE aanstormende live party act en knalt met snel toenemende populariteit over de Nederlandse feestpodia!

De band speelt het Feest der Herkenning in een opbouwende dans-feest-rock mix, met een hoog jaren 80 gehalte; goed voor iedereen en ieder feest. Een avond pop-rock in de feesttent en de hele avond dansen op bedrijfsfeest of bruiloft.

"De naam k-BENG!! geeft ook goed aan hoe we alles willen raken". Het uitgekiend repertoire en de Feel Good uitstraling zijn een succes; de band maakt een snelle groei door en wordt meer en meer geboekt in de bekendere partycentra en op grotere evenementen.

Dus, wil je een knalfeest? Dan boek je k-BENG!!

K-Beng boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over K-Beng zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over K-Beng wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van K-Beng. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over K-Beng te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.