Kabouter Klus * boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.775,- excl. BTW

Biografie Kabouter Klus *

Hallo Klussertjes! De handige en ondeugende Kabouter Klus sluipt ook deze winter het Kabouterbos uit voor zijn nieuwe show: Klus en de Klusmelk.

Maar wat is dat? Klus is boos! Altijd als er iets misgaat, dan heeft Klus het gedaan en krijgt hij geen Plopmelk. Terwijl Klus Plopmelk nu juist zo lekker vindt! Maar Kabouter Klus is niet voor niets de handigste kabouter van het hele kabouterbos. Hij gaat gewoon zijn eigen Klusmelk maken! Maar daarbij heeft hij niet op tussenkomst van Lotje de eekhoorn gerekend.

Ben jij ook benieuwd hoe dit afloopt? Kom dan naar de nieuwe Klusshow! Je kunt dan uit volle borst met Klus meezingen als hij de bekende liedjes van kabouter Plop ten gehore brengt. En wil je na de voorstelling de hand schudden van de handigste kabouter van het Kabouterbos, dan mag dat!

Kabouter Klus * boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kabouter Klus * zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kabouter Klus * wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kabouter Klus *. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kabouter Klus * te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.