Kariem Ahmed boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Kariem Ahmed

Kariem Ahmed begint in 2006 met beatboxen & goochelen. Al snel ontwikkeld hij zijn talent voor deze twee kunstvormen en besluit om mee te doen aan een open podium. Dat was een succes en hij werd gevraagd om te beatboxen op het festival: Wantijpop in Dordrecht. In 2008 doet Beatboxer Kariem mee aan twee beatbox wedstrijden. In Haarlem behaalde hij de eerste plaats & in Den Haag de derde plaats. Later dit jaar doet hij ook mee aan het TV programma: Holland's got talent waarbij hij tot de live shows in de halve finale kwam.

In december 2013 behaalde Kariem Ahmed de eerste plaats bij het 3FM Freaknacht Beatbox kampioenschap! Hij heeft onder andere opgetreden met artiesten zoals: Dio, Ali-B, Yes-R, Diggy Dex, Extince, Dilated Peoples, Heltah Skeltah, Skiggy Rapz. Kariem heeft ondertussen al meer dan 2500 optredens gedaan in binnen & buitenland!

In 2006 is naast beatboxen ook zijn passie voor goochelen begonnen. Hij besluit al snel lid te worden bij de grootste goochelvereniging van Nederland: de NBG waar onder andere ook Hans Klok lid is. In 2015 komt Hans Klok bij Kariem thuis om een goocheltruc van hem te kopen. Dit was een bijzondere ervaring en eer om een goocheltruc aan deze grote illusionist, Hans Klok te verkopen! In 2016 is Kariem te zien in de Telegraaf onder het kopje: bizarre beroepen. Ook behaald hij dit jaar de derde plaats tijdens het kampioenschap straatgoochelen in IJmuiden! Ditzelfde jaar is hij ook weer te zien is op tv. Deze keer niet tijdens de live shows van Holland's Got Talent, maar tijdens het kinderprogramma: De Magische Winkel op Zapp/Ned 3.

Kariem Ahmed boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kariem Ahmed zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kariem Ahmed wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kariem Ahmed. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kariem Ahmed te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.