Karikaturist Wil boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Karikaturist Wil

Ik ben al een heel aantal jaren met enthousiasme actief als karikaturist/sneltekenaar, op allerlei soorten evenementen, beurzen, (bedrijfs)feesten, borrels, bruiloften, markten etc. Mijn tekenstijl is (doel)treffend, maar nooit beledigend en teken zo’n 12 personen per uur. Dit is op zware kwaliteit A3 formaat papier, met penseelstift en markers in zwart/wit/grijsaccenten. Op A5 formaat of BIERVILTJES zwart/wit) is ook mogelijk, dan teken ik een flink aantal meer personen per uur. Ik teken op locatie vanaf een vaste plek  ( benodigdheden zijn dan een klein tafeltje en een paar stoelen) of rondlopend door het publiek. U kunt ook het papier laten voorzien van een logo etc

Ook digitaal tekenen is mogelijk! (vraag naar de mogelijkheden en tarieven).
Hoe dan ook, LIVE ENTERTAINMENT KLAAR TERWIJL U LACHT!


Naast het live tekenen verzorg ik ook diverse creatieve workshops, cartoon, karikatuur en schilderen en maak ik vanuit mijn studio leuke karikaturen vanaf foto.

Karikaturist Wil boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Karikaturist Wil zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Karikaturist Wil wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Karikaturist Wil. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Karikaturist Wil te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.