Karikaturist Wil boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Karikaturist Wil

WORKSHOP SCHILDEREN

Deze workshop is een leuke, creatieve én leerzame activiteit.
Tijdsduur: ongeveer 2 uur
Tijden kunnen in overleg aangepast worden
Ook kunnen de workshops toegespitst worden op een bepaald thema. Er wordt gewerkt met zeer goede kwaliteit materialen  Er is géén ervaring nodig!

We beginnen met materiaal –en kleurgebruik, beetje theorie maar de nadruk ligt op lekker zelf bezig te zijn. Alles wordt aan de hand van voorbeelden op groot formaat uitgelegd. Er kan gekozen worden voor ieder maakt eigen doek of iedereen werkt samen aan een groot doek. De nadruk ligt op het maken van portretten maar andere thema's zijn ook mogelijk. uiteraard worden alle materialen verzorgd en krijgt men de doeken mee naar huis als herinnering.

WORKSHOP CARTOON –EN KARIKATUUR TEKENEN

Deze workshop is een leuke, creatieve én leerzame activiteit.
Er zijn verschillende varianten en of combinaties mogelijk

Karikatuurtekenen: ongeveer 2 uur    cartoontekenen: ongeveer 2 uur
Tijden kunnen in overleg aangepast worden
Ook kunnen de workshops toegespitst worden op een bepaald thema. Er wordt gewerkt met zeer goede kwaliteit materialen –en A 3 formaat papier. Er is géén tekenervaring nodig!


“Die neus!”……. “Zie je die oren ?!”…..

De karikatuurworkshop

We beginnen in een snel tempo met een stukje geschiedenis en bespreken materiaal –en kleurgebruik, basisbegrippen,verschillende stijlen, tips en trucs om daarna lekker zelf bezig te zijn. Alles wordt aan de hand van voorbeelden op groot formaat uitgelegd. Er worden gedurende de workshop verschillende luchtige opdrachten gegeven waarbij de tekenaar steeds rondloopt om aanwijzingen te geven. Uiteraard vergeten we niet elkaar eens grondig te bestuderen én te vereeuwigen…..

De cartoon workshop

Deze workshop laat de cartoon uitgebreid aan bod komen. Ook hier wordt een klein gedeelte theorie bij verteld, maar er wordt vooral ook veel zelf getekend  Welke soorten strips zijn er? Wat is nu typisch een cartoon? Hoe teken je een grappig figuurtje?Hoe bouw je een tekening op? Aan de hand van leuke opdrachten word je ook hierin wegwijs gemaakt. Ook tekstgebruik, stijlen technieken komen uiteraard aan bod.

Karikaturist Wil boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Karikaturist Wil zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Karikaturist Wil wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Karikaturist Wil. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Karikaturist Wil te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.