Karin Bloemen boeken?

Karin Bloemen boeken / huren voor een optreden? Artiestenbureau
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie Karin Bloemen

Karin Bloemen studeerde in 1984 af aan de Academie voor Kleinkunst te Amsterdam. In 1983 ontving ze de Pisuisseprijs, een onderscheiding die wordt uitgereikt aan de leerling met de beste theaterprestatie binnen de academie.

Op 24-jarige leeftijd won Karin de Pall Mall Exportprijs. Deze prijs heeft tot doel de ontwikkeling van jonge artiesten te bevorderen. Een citaat uit het juryrapport: 'De jury is van mening dat Karin's professionele uitstraling, haar dans- en acteertalent en haar bijzondere vocale capaciteiten een unieke combinatie vormen.'

Als zangeres en actrice is Karin bekend geworden door opmerkelijke rollen in musicals, zoals 'De zoon van Louis Davids', 'Had je me maar' en 'Mimi crimi'. Ook speelde ze in Nederlandse speelfilms als 'De ijssalon' en 'Shadowman' en bekende televisieprogramma's als 'De kip en het ei', 'Zeg 't maar' en 'De Vereenigde Algemeene'.

Daarnaast presenteerde en zong Karin in haar VARA televisieprogramma 'Bloemen voor' liedjes van bekende Nederlandse tekstschrijvers en componisten.

 Te boeken als zang-act maar ook als Meet & Greet

Karin Bloemen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Karin Bloemen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Karin Bloemen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Karin Bloemen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Karin Bloemen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.