Kathleen boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ex K3

Biografie Kathleen

Kathleen was 10 jaar lang 'de blonde van K3'. Ze besloot om in 2009 na 10 fantastische jaren met de girlband de rust op te zoeken op haar boerderijtje. Toch kan ze het podium niet missen. Zo bracht ze ten voordele van Unicef  de single 'Zumba  Yade' uit en even later het album 'Kathleen in Symfonie'.

In het najaar van 2012 was Kathleen niet weg te branden uit de media. Ze werd in België door de VRT/Ketnet aangesteld als coach voor 'Junior Eurosong', kreeg een mooie rol aangeboden in de Nederlandse bioscoopfilm 'Sint & Diego - De Magische Bron van Myra', waarin ze de moeder speelt van Jada Borsato en werd de vertelstem van de hitmusical 'Peter Pan'. Ook op muzikaal vlak verraste Kathleen met de nummer 1 kids-hit 'De Sinterklaas Polonaise' en het Top 10 album 'Dag Sinterklaasje'.

Ook 2013 lijkt weer een topjaar te worden. Door de bijval die Kathleen genoot voor haar bijdrage aan 'Junior Eurosong' is ze wederom door de VRT gevraagd om coach te worden voor 'De Juniors'. Tegelijkertijd kroop Kathleen in de pen om voor het eerst zelf teksten te schrijven. Het eerste resultaat is het superaanstekelijke 'Hey Chickie', de zomersingle in België en Nederland. In het najaar komt er een nieuw kids-album van Kathleen op de markt met nog meer zelfgeschreven liedjes en enkele opmerkelijke covers.

Daarnaast heeft Kathleen ook privé heugelijk nieuws: half december verwacht zij haar 2de kindje.

Kathleen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kathleen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kathleen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kathleen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kathleen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.