Kees Haak boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW

Biografie Kees Haak

De 41-jarige Kees Haak, zoon van de memorabele zanger Nico Haak, treedt in de voetsporen van zijn vader.. Het jaar 2017 is een zeer succesvol jaar voor de goedlachse zanger geworden, vol mooie nieuwe wendingen, muzikale hoogtepunten en prachtige samenwerkingen zoals recentelijk met André Hazes.

Kees Haak werd geboren op 15 augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten. “Als ze me missen (dan ben ik vissen)”, “Is  je moeder niet thuis?” en natuurlijk de allergrootste hit “Foxy foxtrot”  hebben in de jaren zeventig en tachtig de hitparades bestormd.  “Vrolijke Nederlandse feestmuziek, die je helaas tegenwoordig zelden nog hoort”, aldus Kees.

Met de uitgebrachte singles “Dat moet je niet doen joh” en “Zullen we met z’n allen nog wat nemen”, heeft hij al menig publiek aan het dansen gekregen.  Met de singles en videoclips ¨Het Is Weer Zomer¨,  welke single werd verkozen tot HHF- Zomerhit 2017, en
¨Alle vrouwen zijn de baas!¨ staat Kees nu volledig op het netvlies van velen en is hij regelmatig terug te vinden in de diverse media.   

Een avond Kees Haak staat voor een avond gezelligheid, vrolijkheid, een groot feest en een melancholische knipoog naar de muziek van zijn vader gecombineerd met de hippe sounds van nu.

Optredens van Kees Haak.

Een optreden van Kees kan men met recht een feestact noemen. Met liedjes van zichzelf en natuurlijk van zijn vader, Nico Haak, zal hij laten zien dat hij net als zijn vader van elk optreden een feest maken. Kees zingt Nederlandstalige liedjes en treedt 30 minuten op. En natuurlijk onder het motto wat zijn vader ook altijd gebruikte:

Om in de gedachte van zijn vader te blijven:   “Haak gevraagd, feest geslaagd!”

Kees Haak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kees Haak zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kees Haak wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kees Haak. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kees Haak te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.