Kees Versluys boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 750,- excl. BTW

Biografie Kees Versluys

Zanger Kees Versluys draait al vele jaren mee in het artiestenvak. Hij stond al op verschillende nationale en internationale podia, met zijn dinershows, Rock ’n Roll optredens en Las Vegas shows. Kees warme en door levenservaring getekende stem maakt de zanger uniek in zijn soort. “Altijd heb ik geprobeerd om als anderen te klinken en ik heb mezelf daarmee ook altijd staande gehouden in de showbizzwereld. Voor mij is het heel bijzonder om na al die jaren tot de ontdekking te komen dat ik met mijn eigen stemgeluid het best de emotie van een lied kan overbrengen.” aldus Versluys.

Met zijn single ‘Ik leef m’n leventje zoals ik wil’ laat Kees Versluys horen dat hij meer in z’n mars heeft dan ballads, middle off the road nummers en Nederpop repertoire.

Kees Versluys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kees Versluys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kees Versluys wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kees Versluys. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kees Versluys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.