Kenny Large Touch DJ boeken?

Kenny Large Touch DJ Boeken? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Kenny Large Touch DJ

Kenny Large is thuis in zeer uiteenlopende muziekstijlen. Hedendaagse Popmuziek, Dance classic’s, Urban, Salsa, Disco. Kenny Large heeft het allemaal in zijn repertoire, hetgeen hem uitermate geschikt maakt voor een groot scala aan evenementen.

Nu is Kenny Large ook de eerste DJ in Nederland die draait met, het allernieuwste snufje in DJ-land, de “Touch-screen DJ-set”.
Touch-DJ geeft een nieuwe visie op muziek en heeft daarmee een wereldwijde primeur te pakken. Kenny Large bedient de muziek holografisch wat zorgt voor een ongekende sfeer, interactie en muzikale verrassing. Een glazen scherm met een doorsnede van twee meter, neemt je mee in de wereld van beats, dance en lounge.

De wereld van mixen

Met deze nieuwe visie op muziek hoor je niet alleen de muziek, maar zie je deze ook in 3D. Op zoek naar interactie en muzikale verrassing, heeft Touch-DJ Kenny Large een manier gevonden om het publiek te boeien en te betrekken bij zijn verhaal. Door de transparantie van het scherm wordt het publiek ‘live’ meegenomen in de wereld van mixen.

Nog niet overtuigt? Bekijk de video!

Kenny Large is ook te boeken met zijn broer VJ Sergio, saxofonist Mr. Saxy & vocaliste.

Kenny Large Touch DJ boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kenny Large Touch DJ zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kenny Large Touch DJ wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kenny Large Touch DJ. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kenny Large Touch DJ te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.