Kevin Hellenbrand boeken?

Foto: Jaap Broeders
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.695,- excl. BTW
  • Opmerking: Ex - Chipz

Biografie Kevin Hellenbrand

Kevin Hellenbrand (ex- Chipz ) werd geboren op 14 februari 1985 in het Limburgse Brunssum. Op heel jonge leeftijd was Kevin al bezig met muziek, maar hij was ook een fanatiek sporter. Vooral voetbal had zijn voorkeur en later moest hij dan ook een keuze maken tussen voetballen of artiest worden. Naast dansen en zingen heeft Kevin ook een grote passie voor dansen. Toen hij nog maar 16 jaar was werd hij Europees Kampioen Streetdance!

In 2003 werd Kevin Hellenbrand gevraagd om auditie te doen voor een nieuwe popgroep. Dankzij zijn zang en danstalent en maar natuurlijk zijn charmes kwam Kevin in de groep CH!PZ terecht. Samen met zijn collega's van CH!PZ werden diverse nummer 1 hits behaald en ook gouden en platina platen konden niet uitblijven! Kevin's hart was vanaf dat moment verkocht aan de showbizz.

Naast zijn bijdrage aan CH!PZ was Kevin Hellenbrand ook bezig met zijn eigen dansschool. Sinds 2008 draagt zijn bedrijf de naam Studio Hellenbrand. Tegenwoordig is de dansschool uitgegroeid van een dansschool naar een uitgebreid entertainmentbureau. Met zijn ervaringen wil hij ook andere artiesten de kans geven zich te ontplooien. Ook de evenementenwereld is bekend terrein voor de Brunssummer.

Door de jaren heen heeft Kevin Hellenbrand zich ontwikkel tot een duizendpoot in de entertainmentwereld: Zanger, choreograaf, show coördinator, presentator, VIP-DJ, acteur, regisseur en meer!

2011 is het jaar van de start van Kevin Hellenbrand als solozanger, op 26 februari is het dan een feit en komt Kevin met zijn debuutsingle Good Times.

Kevin Hellenbrand boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kevin Hellenbrand zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kevin Hellenbrand wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kevin Hellenbrand. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kevin Hellenbrand te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.