Kevin Koning boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW

Biografie Kevin Koning

Kevin Koning is nog niet bekend bij het grote publiek. De 25-jarige Kevin Koning is zeker zo getalenteerd als de bekende artiesten welke bij Kevin in Volendam wonen. Op jonge leeftijd kwam hij via een schoolfeest in aanraking met het vak en is het voor Kevin helemaal duidelijk. Hij wil 1 ding en dat is het publiek entertainen, mensen raken met zijn muziek en een glimlach bezorgen.

Naast zijn passie voor muziek staat hij aan het hoofd van zijn eigen metsel- en bouwbedrijf. Dat hij prachtige bouwwerken creëert met duizenden stenen blijkt wel uit feit dat hij hiervoor twee prestigieuze prijzen voor in ontvangst mocht nemen. Natuurlijk hoopt hij ook ooit een award te winnen voor zijn muziek.

Kevin Koning boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kevin Koning zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kevin Koning wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kevin Koning. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kevin Koning te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.