Khick boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Khick

In een wereld waar de grote grijze massa elke dag weer een beetje ernstiger hersendood wordt, heeft elke mens zo nu en dan de behoefte om eens zeer ernstig uit zijn dak te gaan. Even helemaal weg van al die weinig originele, luchtverbruikende DJ's die de meest smakeloze muzikale pulp de ether in jagen.

Gelukkig zijn ze er nog…échte muzikanten, die zonder onnodige kapsones doen waar het publiek om vraagt: een smerig gezellig FEESTJE bouwen! De 6 muzikanten van KHICK begrijpen precies hoe dat moet, getuige hun gevestigde live reputatie

Overal waar KHICK op de planken staat, gaat het dak d’r af! Met de nodige dosis humor en zelfspot, slaat KHICK je in een avondvullende show ongenadig om de oren met de meest actuele hits, de beste klassiekers, de “foutste” disco, de lekkerste rock en de leukste partyplaten….élke show wordt er 200% gas gegeven. KHICK doet namelijk precies wat anderen beloven!
Een avondje khicken voor jong, oud, mooi en lelijk is een gegarandeerd succes voor uw feest, kermis, discotheek, bedrijfsfeest of bruiloft.

Khick boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Khick zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Khick wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Khick. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Khick te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.