Kidz-Kwiz boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Kidz-Kwiz

De Kidz-Kwiz is een nieuwe knotsgekke en interactieve Kwiz-show van de bedenkers van de succesvolle kinderact: Kidz-DJ.

De Kidz-Kwiz staat volledig in het teken van humor, snelheid en strijd en bevat de nodige muzikale uitspattingen. De show wordt geleid door een Kwizmaster die het publiek op de proef stelt met diverse spellen. Dus niet alleen de kinderen, maar ook de ouders zullen een hoofdrol spelen en wanen zich voor even weer Kidz!

De Kidz- Kwiz bestaat uit 8 spellen, die d.m.v. een heus Kwiz-rad worden aangekondigd! Bovendien zal iedereen bij de aanvang van de show twee kleuren vlaggetjes ontvangen. Tussen de spelletjes door zullen er namelijk “JA-NEE” vragen worden gesteld. Degene die overblijft heeft gewonnen!

De Kidz-Kwiz staat garant voor een onvergetelijke groepsbeleving. Eventueel kunnen er ook in overleg practical jokes, naam bedrijf en bijvoorbeeld attributen van het bedrijf in de show worden verwerkt zodat het geheel nog persoonlijker op de gasten van de opdrachtgever toegesneden wordt.

Kortom, een interactieve show voor alle leeftijden, vóór en dóór het publiek! Bovendien is deze show perfect voor alle leeftijden. Groot plezier voor iedereen!

Kidz-Kwiz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kidz-Kwiz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kidz-Kwiz wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kidz-Kwiz. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kidz-Kwiz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.