Kim Brooklyn boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Kim Brooklyn

Kim Brooklyn is een professioneel zangeres/pianiste met een zeer divers repertoire. Ze begon te zingen en viool te spelen toen ze net vier jaar oud was. In 2002 won ze het 'Kinderen voor Kinderen' songfestival. Ze was een succesvolle kandidaat voor de Babette Labeij Music Academy in Amsterdam in 2006 en bracht daar zes jaar door met het perfectioneren van haar vocale talenten.


Tegenwoordig zingt en speelt Kim Brooklyn, gevestigd in Manchester & Amsterdam, professionele optredens over de hele wereld en neemt boekingen aan voor bruiloften, bedrijfsevenementen, restaurants, hotels en privé/internationale evenementen.

Kim Brooklyn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kim Brooklyn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kim Brooklyn wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kim Brooklyn. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kim Brooklyn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.