Kimberley (TVOH) boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. 2 dansende backings

Biografie Kimberley (TVOH)

Kimberly (TVOH) is een geweldig artieste en een prachtige verschijning! Als kind was Kimberly al bezeten van muziek. Bij iedere mogelijke gelegenheid stond zij bij familiefeestjes zonder schaamte en angst de liedjes te zingen van haar grote idool en voorbeeld Whitney Houston. Op haar 16 jaar kon het dan ook niet uitblijven, Kimberly start op het conservatorium Artez in Enschede.
Tijdens haar studietijd kwam zij in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten en schitterde ze snel bij haar eerste band, en niet zomaar een band…: “The Young Beethoven”. Door haar professionele aanpak werd zij al snel opgemerkt en geboekt door diverse agencys in binnen- en buitenland. Een droom kwam uit. Gaat er opnieuw een droom uitkomen?

Kimberley in The Voice Of Holland

Na lang aarzelen besloot Kimberly om aan het populaire programma TVOH deel te nemen. En met succes. Het Nederlands publiek, maar ook de jury, is en blijft razend enthousiast en overtuigd van haar kunnen; Ali werd instant verliefd en Waylon ontfermd zich over haar veelzijdige talent. Tot ieders grote verbazing ging Kimberly – als de grote favoriet – toch niet door naar de finale! De media sprak er schande van, en het format van The Voice (met thuisstemmend publiek) werd openlijk ter discussie gesteld.

Toch ziet Kimberly haar muzikale toekomst met veel vertrouwen tegemoet. The Voice heeft vele deuren geopend en tijdens de halve finale werd ze als enigste uitgenodigd als gastsoliste bij Ladies Of Soul. Al snel daarna maakte ook Waylon bekend dat Kimberly mee mocht doen aan zijn twee Top1000 Waylon In Concert avonden in Ahoy. Ook internationaal is Kimberly niet onopgemerkt gebleven. De komende tijd gaan we nog veel horen van deze waanzinnige zangeres!

Kimberley (TVOH) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kimberley (TVOH) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kimberley (TVOH) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kimberley (TVOH). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kimberley (TVOH) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.