Kleuterpop boeken?

  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. 2 danseressen / Dj en give-a-ways

Biografie Kleuterpop

Monique Smit is bekend als zangeres en presentatrice en heeft al diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. Samen met haar broer Jan Smit lanceerde Monique in 2014 het project ‘2 Kleine Kleutertjes’. Deel 1 en Deel 2 van boek en cd werden respectievelijk bekroond met een dubbel platina en platina award. Op 29 mei lanceert de Volendamse haar eerste boek met cd van het nieuwe concept: Kleuterpop. Het album bevat tien nieuwe liedjes en een bonus track. De muziek is in samenwerking met Monique geschreven en geproduceerd door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven voor onder andere Snollebollekes.

Kleuterpop voor kinderen van alle leeftijden

Monique: “Na het succes van ‘2 Kleine Kleutertjes’ werd mij bijna dagelijks gevraagd naar nieuwe kinderliedjes. Inmiddels heb ik twee prachtige zoontjes en dat heeft mij veel inspiratie gegeven voor de nieuwe liedjes voor het album Kleuterpop. Met een geweldig nieuw team en mijn kids als proefkonijntjes zijn we aan de slag gegaan. Ik ben supertrots op het resultaat met vrolijke, gezellige liedjes, helemaal van nu en voor kinderen van alle leeftijden”

Boekingen Kleuterpop

Uiteraard mag een spectaculaire Kleuterpop live show niet ontbreken! Voor kinderen van alle leeftijden , maar in het bijzonder voor de kleintjes , brengt Monique een geweldige show van 45 minuten door het hele land. Vergezeld door twee danseressen en boordevol interactie tussendoor, is het één groot en vrolijk feest voor iedereen. Na afloop is er gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en het boekje met cd te kopen en te laten signeren.

Kleuterpop boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kleuterpop zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kleuterpop wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kleuterpop. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kleuterpop te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.