Knotsgek boeken?

Knotsgek boeken / Knotsgek inhuren voor een optreden / Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 795,- excl. BTW

Biografie Knotsgek

Knotsgek bestaat uit het duo Fabian Somers en Gerbrand en zijn afkomstig uit het Brabantse land.

Ze brachten in het verleden al verschillende singles uit zoals Blaas jij maar op mijn fluit, Feest, feest, feest, We zeggen bijna en…Sluit maar bij ons aan en Hedde gij misschien ADHD.

De grootste hit die het Duo Knotsgek naar verwachting zal gaan scoren is de single Die Alpenknotsen. Deze single word nu al getipt als de carnavalskraker van 2014.

Knotsgek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Knotsgek zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Knotsgek wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Knotsgek. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Knotsgek te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.