Koert-Jan de Bruijn boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Koert-Jan de Bruijn

Koert-Jan wordt geboren op 15 augustus 1976 te Amsterdam. Hij groeit ook op in de hoofdstad. Na de lagere school gaat Koert-Jan naar het VWO. Daarna volgt hij de studie medische biologie. Na een tijdje blijkt dat de studie niet bij hem past en besluit hij de switch te maken naar Commerciële Economie in Amsterdam.  Om wat bij te verdienen tijdens zijn studie doet hij modellenwerk zoals fotoshoots en shows. Ook werkt Koert-Jan in de parfumerie zaak van zijn ouders.

Acteren
Zijn stage besluit hij te volbrengen in Spanje. Tijdens zijn stage komen er steeds meer aanvragen voor modellenwerk. Op aanraden van zijn omgeving besluit Koert-Jan om zich in te schrijven bij diverse castingbureaus. Ook volgt hij een cursus basistoneel bij Kunstweb. En een workshop bij De Trap. Al gauw wordt hij uitgenodigd om auditie te doen voor de serie Goudkust. Zijn acteerdebuut maakt hij als Beer van Nispen in de serie. Lang hebben we niet kunnen genieten van Koert-Jan in Goudkust, al een paar weken na zijn entree stopt de serie.

GTST
Ondanks de korte periode blijft Koert-Jan niet onopgemerkt. Hij wordt wederom door Harry Klooster Casting gevraagd om de rol van Dennis Alberts op zich te nemen in Goede Tijden, Slechte Tijden.
Sinds 2002 vertolkt Koert-Jan deze rol in Nederlands populairste soap. Hiermee wordt hij een van de vaste gezichten in de serie. In september 2008 verlaat Koert-Jan na zes jaar de serie. In januari 2009 keert hij eenmalig terug.

De Jantjes
Naast het acteren heeft Koert-Jan ook een grote affiniteit met muziek, met name de piano. Wat hij tot op de dag van vandaag graag speelt. Deze kant van hem komt tot uiting wanneer hij de rol van Leendert vertolkt in de rasechte Amsterdamse musical de Jantjes. Op 19 december 2004 is de première. Koert-Jan heeft het erg naar zijn zin op het toneel en vindt het heerlijk om met muziek bezig te zijn.

RTL4
Begin 2008 wordt Koert-Jan gevraagd om het reisprogramma Bestemming Nederland te gaan presenteren. Samen met Cynthia Abma is hij vanaf zaterdag 26 april wekelijks om 18.55 te zien bij RTL4. Bestemming Nederland is een informatief programma waarin de mooiste plekken van Nederland worden belicht. Vanaf 26 oktober 2008 is Koert-Jan te zien in een nieuwe serie van het succesvolle RTL4 programma Housevision.
In 2009 neemt Koert-Jan de presentatie van een aantal items op zich in het populaire RTL4 programma Ik kom bij je eten. Zo eet hij ondere andere met Yfke Sturm een echte modellen maaltijd.

JETIX/ Disney XD
In januari 2009 gaat Koert-Jan een samenwerking aan met de kinderzender Jetix. Het komende jaar presenteert hij voor de zender diverse programma's. Zoals Jetix Megatalent, de talentenjacht voor de jongeren. Ook presenteert hij de WNF quiz Rangers! een wekelijkse quiz waarin dieren centraal staan. Tevens wordt Koert-Jan ambassadeur van de WNF Rangers! club.
In maart 2009 begint Koert-Jan met het nieuwe programma Cluebie. Een programma die alles laat zien over de hedendaagse 'cyberwereld'. In oktober 2009 verschijnt ook het tweede seizoen van het cyberprogramma.
Naast deze programma's presenteert Koert-Jan ook de Bandebende, het achterbank examen en de King Kong quiz. Ook in 2010 presenteert Koert-Jan diverse programma's voor Disney XD zoals Caphunt, Reporter, Rangers en Cluebie.

Presentatie voor events
Koert-Jan is ook een veelgevraagde presentator voor een presentatie tijdens een event. Dit varieert van een produktiepresentatie voor Lancaster tot een award show zoals de Gouden staart uitreiking en van gastheer van een evenement zoals de Safer Internet Day en de Denk & Doe Quiz. Met zijn innemende persoonlijkheid weet Koert-Jan altijd de juiste sfeer te creëren.

Op 7 augustus 2008 wordt zijn dochter Keetje geboren. Koert-Jan woont met zijn gezin in Amsterdam. Ook is Koert-Jan een actieve ambassadeur voor de stichting Support4specials, een stichting die zich inzet voor dolfijn therapie voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Koert-Jan de Bruijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Koert-Jan de Bruijn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Koert-Jan de Bruijn wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Koert-Jan de Bruijn. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Koert-Jan de Bruijn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.