Kraakthelder boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Gestopt met optreden

Biografie Kraakthelder

Humor, enthousiasme en een goede interactie met het publiek zijn de belangrijkste kenmerken van een KRAAKTHELDER-show!

Geen plein is te groot en geen tentfeest te klein. Overal speelt KRAAKTHELDER de allernieuwste Top-40 hits en de bekendste sfeerverhogende meezingers. Ook krachtige rockcovers en hartstochtelijke ballades maken de performance van KRAAKTHELDER compleet.

De afgelopen jaren heeft KRAAKTHELDER overal in Nederland gespeeld. Van Zeeland tot aan Friesland en vanaf de kust van Noord-Holland tot aan de Duitse grens.

Hierdoor is KRAAKTHELDER de laatste jaren uitgegroeid tot een live sensatie van formaat die altijd garant staat voor een knallende en energieke show.

KRAAKTHELDER: More than music! 

Kraakthelder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kraakthelder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kraakthelder wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kraakthelder. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kraakthelder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.