Kraantje Pappie boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Kraantje Pappie

“Feestie!” Deze kreet heeft de Groningse rapper Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen) zich eigen gemaakt en staat symbool voor zijn leven de afgelopen 5 jaar. In 2009 tekende hij op het label Noah’s Ark en verscheen de EP ‘Boulimia’, maar sinds 2012 is het hek echt van de dam. Na de release van de single ‘Waar Is Kraan’ en zijn debuutalbum ‘Crane’ leerde het grote publiek Kraantje Pappie kennen en tegenwoordig kan Nederland simpelweg niet meer om hem heen. De messcherpe flow en humoristische teksten van Kraantje in combinatie met de dikke, zware producties van die andere Groningse helden Nightwatch (Noisia) blijkt een gouden combinatie te zijn. En dat uit zich, nog meer dan op plaat, in de ijzersterke liveshow die Kraantje Pappie neerzet.

Hij speelt sinds zijn landelijke doorbraak +-200 shows per jaar, van de grote poppodia (met o.a de Semi Bekend, Crane I en Crane II -clubtours) tot aan de grote festivals als Rock Werchter, Tomorrowland, Lowlands, Pinkop en Dutch Valley. Daarnaast trekt hij elke zomer langs de populaire vakantiebestemmingen met een zomertour.

Door deze vracht aan ervaring staat de liveshow, waarin hij ondersteund wordt door back-up mc Fiddox en DJ Nitty Wow, dan ook als een huis.

Kraantje Pappie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kraantje Pappie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kraantje Pappie wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kraantje Pappie. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kraantje Pappie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.