Kristel van Eijk boeken?

  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Q-Music

Biografie Kristel van Eijk

Q-Music deejay Kristel van Eijk is de winnares van de RadioBitch Award 2010, de belangrijkste prijs voor radiovrouwen. Sinds november presenteert Kristel samen met Jasper de Vries en Jeroen Kijk in de Vegte de Q-ochtendshow op Q-Music.

Naast DJ is Kristel ook actrice en speelde gastrollen in onder andere 'Goede tijden, slechte tijden,' 'Westenwind,' en 'Rozengeur & Wodka Lime'. Als presentatrice presenteerde ze het dagelijkse jongerenprogramma 'Kink TV', 'Fox Kids Planet Live,' een aantal Sony Playstation items en de 'Garfield filmflits’.

Kortom, een veelzijdige ‘mediavrouw’ met enorme ervaring. Kristel is te boeken als voice over voor uw commercials, documentaires, presentaties, cartoons, voice response systeem, etc. Ook als presentatrice of dagvoorzitter tijdens een evenement weet Kristel uw boodschap feilloos over te brengen aan uw publiek. Wil jij het succes van Kristel aanwenden om jouw product of dienst een boost te geven, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden!

Kristel van Eijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Kristel van Eijk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Kristel van Eijk wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Kristel van Eijk. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kristel van Eijk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.