La Stampa boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie La Stampa

La Stampa is een Full Prof. Allround Showorkest bestaande uit 4 personen; Wies, Jaap, Guido en Jorrit.

La Stampa onderscheid zich als enige echte feestband met een zangeres. La Stampa zijn hun roots(Stampvast) nog lang niet vergeten en hebben deze heel goed weten uit te breiden. La Stampa speelt de allergrootste feestkrakers, altijd up to date met de nieuwste top40 hits, rock & rolled van de Stones naar Linkin'Park, Engels/Nederlandstalig, Ballads, 70's, 80's, 90's noem het maar op! La Stampa is uw band voor een super gezellige en over de top geslaagde avond!

Begonnen als een top 40 beroepsband onder de naam Stampvast, met meer dan 130 optredens per jaar. Diverse cd’s heeft deze groep al reeds uitgebracht. Toetsenman Jaap Tol is tevens producer-componist. Voor wie een gegarandeerd feest wil is deze band dan ook een must.

Repertoire: Allround feestrepertoire.

All-round bruiloft top 40/100 kermissen bedrijfsfeesten

La Stampa boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over La Stampa zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over La Stampa wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van La Stampa. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over La Stampa te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.