La Voix Changez X-Mas boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie La Voix Changez X-Mas

Speciaal voor de kerstdagen is er een kerstversie beschikbaar van La Voix Changez!

Met bekende songs als Last Christmas, Jinglebells, Winterwonderland etc zorgt Sandy Kandau ervoor dat uw kerst event een magisch tintje krijgt!!

In deze one woman show weet Sandy razendsnelle quick change magic te combineren  met het live zingen van de laatste dance hits…
In luttele seconden weet ze het ene prachtige jurkje te verwisselen voor een nog leukere, en iedere keer mag het resultaat er zijn….

De show La Voix Changez duurt ca. 10 minuten en kan overal en altijd worden uitgevoerd.
Dus bedrijfsevenement of dansfeest, bij aanvang, als intermezzo of als finale, La Voix Changez is de ultieme act!
Kom in de stemming met deze unieke quick change act.

La Voix Changez X-Mas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over La Voix Changez X-Mas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over La Voix Changez X-Mas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van La Voix Changez X-Mas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over La Voix Changez X-Mas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.