Lady Bee boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Lady Bee

Voor DJ/Producer Lady Bee is 2017 een jaar vol met hoogtepunten geweest en 2018 wordt niet anders. Verwacht veel releases, toffe samenwerkingen en te gekke shows. Met haar explosieve combinatie van Moombathon, Trap, Hip-Hop, Dancehall en House creëert ze een unieke en aanstekelijke sound, waarop je gegarandeerd niet stil kan blijven staan. Ze vult elke ruimte met eigen tracks, remixes, eigen edits van hitjes en mixed feilloos verschillende genres aan elkaar. Bee biedt de perfecte cross-over tussen de populaire sounds van deze tijd.

Ook releaset ze de ene naar de andere club banger op onder andere Mad Decent, Spinnin, DimMak, Trap Nation, TopNotch en Lowly Palace. Er kan gerust gezegd worden dat Lady Bee op weg is, als een van de weinig vrouwelijk dj’s van haar soort, de wereld over te nemen.

Lady Bee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lady Bee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lady Bee wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lady Bee. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lady Bee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.