Lady Chocolate boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Lady Chocolate

Beleef gouden momenten met onze prachtige Lady Chocolate! Met onze Chocolate Girl bent u zeker van een verrukkelijke gouden eyecatcher waar uw gasten diep van onder de indruk zullen zijn! Dit elegante champagne kleurige kostuum met koninklijke finishing touch is afgewerkt met bijpassende strikken en details. De combinatie van de stralende lach van onze modellen en dit adembenemende kostuum, zal zorgen voor een originele interactie met uw gasten. Onze Golden Chocolate Girl verwend hen met overheerlijke luxe chocolade lekkernijen en verrukkelijke bonbons. Zij is een adembenemende interactieve hostess, geschikt voor ieder hoogwaardig event!

Kostuum details
– Er zijn van dit kostuum diverse kleuren beschikbaar in ons assortiment, waardoor wij u verschillende variaties  kunnen aanbieden.
– Wij hebben verschillende modellen, die op diverse manieren zijn in te delen of te stylen.

Lady Chocolate boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lady Chocolate zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lady Chocolate wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lady Chocolate. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lady Chocolate te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.