Lakeisha Coco Charel boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Bekend van Ex on the beach

Biografie Lakeisha Coco Charel

Ex on the beach: Double Dutch Lakeisha lanceert videoclip “Als het eten maar lekker is”.
 
Nadat haar uitspraak in de MTV – serie Ex on the Beach: Double Dutch “als het ontbijt maar lekker is” veelvuldig op Tik Tok werd gepersifleerd, ontstond bij Lakeisha spontaan het idee om hier iets mee te doen.
 
Ze schreef voor de fun, zelf een tekst en tijdens een “chill avond” maakte een vriend er een beat op. En zo was daar het nummer “ Als het eten maar lekker is” geboren.  Ze verzamelde haar creatieve vrienden, waaronder haar EX Celeste en maakte er een bijpassende videoclip bij.
 
Vandaag is de videoclip “Als het eten maar lekker is” online gekomen en geïnspireerd door de inspratiebron TikTok met een bijbehorend TikTok – dansje op “Yummy Yummy in my Tummy”.
 
Op vele verzoek zal het nummer binnenkort ook op de streamings platformen worden geplaatst.
 
Lakeisha’s tweede naam is Charel waardoor ze in haar omgeving al snel Coco Charel, afgekort Coco werd genoemd. Omdat dit muzikale uitstapje naar meer smaakt  zal Lakeisha dit project onder de artiestennaam Coco Charel uitvoeren.

Lakeisha Coco Charel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lakeisha Coco Charel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lakeisha Coco Charel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lakeisha Coco Charel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lakeisha Coco Charel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.