Lamme Frans boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW

Biografie Lamme Frans

Wie Lamme Frans zegt, zegt: “ Féést! ” Deze vrolijke Brabander tovert elke feestlocatie binnen 25 minuten om tot een carnaval-polonaise-confettiparadijs.  Zijn hits Alles In Een, Wakker Met Een Biertje , Zo Dronken en de klassieker- in-wording Kop Als Een Boemeltrein  werden bij elkaar al meer dan 10.000.000 keer bekeken op YouTube, dus meezingen is gegarandeerd! Ook zijn online real-life-soap trekt veel bekijks, en bewapend met zijn eigen Youtube-cameraploeg is Frans bij aankomst al een bezienswaardigheid; iedereen kent Frans en Frans kent iedereen! Met carnaval 2019 gaat Lamme Frans wederom scoren, ditmaal met de singel "De Zuipschuit"

Gewapend met een lading confettikanonnen en zijn winkelmandje vol licht- en geluidseffecten tovert Lamme Frans iedere feestlocatie binnen mum van tijd om in één grote, hossende feest-bende.
Van feestcafé tot zomerfestival, met Lamme Frans is het Altijd Carnaval !

Referenties Lamme Frans

“ De koning van de carnaval! ” –  Frank Dane (538)
“ Geniaal!” –  Giel Beelen (3FM)
“ Ik schoot meteen in de lach toen ik ‘m hoorde ” –  Eric van Tijn

Lamme Frans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lamme Frans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lamme Frans wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lamme Frans. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lamme Frans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.