Lampegastuh boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 895,- excl. BTW

Biografie Lampegastuh

Waar Lampegastuh tot voor kort nog bestond uit Jordy en Gert-Jan, spreken we sinds de komst van Ricky over een drietal. Lampegastuh zullen echter in nagenoeg alle gevallen met z’n tweeën on stage staan. In wisselende samenstelling zorgen de mannen in no-time voor een ware feestsensatie.

En dat ze daar geen problemen mee hebben bewezen ze al eerder op de grootste podia van Nederland. Daarnaast werden ze zelfs twee keer beloond met de award voor de ‘Populairste DJ act van Nederland’.

Een show van Lampegastuh is altijd weer een verrassing. In hoog tempo hoor je platen van freestyle tot urban en de set zit vol met eigen remixen. Het is moeilijk om jezelf in bedwang te houden tijdens hun set. Naast eigen remixen (die je o.a. elke vrijdag op 3FM checkt!) komen ze ook met toffe, unieke Lampegastuh- én Flügel gadgets.

Kortom: het gaspedaal mag zich voorbereiden op Lampegastuh!

Lampegastuh boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lampegastuh zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lampegastuh wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lampegastuh. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lampegastuh te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.