Ledscherm huren boeken?

LEDSCHERM huren voor uw event?Te huur tegen de scherpste prijs
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs / Meerdere afmetingen mogelijk

Biografie Ledscherm huren

Een LEDscherm huren voor uw event? Het DMT 37,5 Pixelmesh Ledscherm is perfect geschikt voor visuals, texen en effecten.

Door de afmetingen van de panelen (60x60cm) is het scherm in verschillende configuraties op te hangen, bijv. als 1 groot scherm. Verschillende stroken, in blokken enz enz enz. Ook is het erg geschikt als DJ Booth op dance events.

Tevens is het scherm doorzichtig waardoor er verlichting achter gehangen kan worden, die dan door het scherm schijnt, wat een erg leuk effect geeft! Ons ledscherm word geleverd incl. media PC vol beelden, waar u zelf ook nog eens beelden en/of logo’s e.d aan toe kan voegen.

De huur prijs van het LED-scherm is incl. op/afbouw, media PC en bekabeling, u dient zelf voor een ophang constructie te zorgen (truss of layer o.i.d.) Uiteraard is dit tegen meerpijs er wel bij te huren.

Ledscherm huren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ledscherm huren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ledscherm huren wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ledscherm huren. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ledscherm huren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.