Leen Zijlmans boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Doe het dan

Biografie Leen Zijlmans

Leen Zijlmans heeft al een stormachtige carrière op zijn naam kunnen schrijven als zanger en entertainer. Al twee decennia lang zingt hij gezellige, indrukwekkende en ontroerende covers van topzangers uit binnen-en buitenland.
Leen is een zanger in hart en nieren. Een zanger die al jaren bekend en gekend is in alle uithoeken van Nederland en zelfs al vele malen in het buitenland heeft hij opgetreden.
Veel bekendheid heeft hij gekregen door zijn optredens in de Las Vegas-shows van De Ster in Nieuwkuijk. Als solist heeft hij de afgelopen twintig jaar in talloze feesttenten en op partyboten staan zingen. Bekend op Ibiza, waar hij een seizoen lang voor de plaatselijke hoogwaardigheids-bekleders en jetset zijn muzikale kunnen toonde.

Het album "Ik kan niet zeggen wat ik voel" is zo goed ontvangen, dat Leen besloten heeft door te gaan met zelf zijn teksten te schrijven. En door te gaan met het Nederlandstalig Lied. Zijn 2e Nederlandstalige album "Leen Komt Naar Je Toe", is wederom een groot succes. Het zijn dan ook weer liedjes om van te genieten.

En nu dan ruim 2 jaar later, 'Pluk de dag met Leen' zijn 3e album. Met 11 nieuwe of nooit eerder uitgebrachte Nederlandstalige liedjes. Waarvan de meeste zelf geschreven. En op veler verzoek heeft Leen nu ook de Medley - Demis Roussos opgenomen. Veel luisterplezier!!

Leen Zijlmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Leen Zijlmans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Leen Zijlmans wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Leen Zijlmans. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Leen Zijlmans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.