Legata`s Lederhosen Power boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Legata`s Lederhosen Power

Legata`s Lederhosen Power, de Stemmingmakers uit het zuiden des lands!

Bij uitstek geschikt duo voor themafeesten, bedrijfsevenementen, artiestenavonden, après-ski-events, carnavalszittingen, feesten en partijen.

Sinds 1992 is dit accordionduo Legata`s Lederhosen Power actief met flinke rock, pop en schlager uit de Oostelijke kant. Optredens worden in het gehele land gegeven met uitschieters naar Duitsland en België. Dynamisch, wild en energiek verzorgen de mannen van Legata’s Lederhosen Power een internationale act waarbij de rode draad door hun accordeons wordt gevormd, en welke alles behalve statisch is!

Ook hebben Legata`s Lederhosen Power ondertussen diverse CD’s op hun naam staan en kunnen zij niet ontbreken op uw feestje! Stimmung pur!

Laat U meeslepen door de dynamiek van hun muziek en performance

Legata`s Lederhosen Power boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Legata`s Lederhosen Power zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Legata`s Lederhosen Power wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Legata`s Lederhosen Power. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Legata`s Lederhosen Power te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.