Lekke Band boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie Lekke Band

Lekke Band bestaat uit een stelletje ongeregeld van zowel Nederlandse als Belgische bodem. De 4 mafkezen die deel uitmaken van deze groep, willen maar 1 ding… feest in de tent, no matter what!

Of het nou om een klein feestje of een groot evenement gaat, het dak zal en moet er af…, euh, in het geval van een tent op z’n minst een flinke scheur ...

Lekke Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lekke Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lekke Band wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lekke Band. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lekke Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.