Leo Smetsers boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Leo Smetsers

Leo Smetsers heeft zich voor het eerst op het artiestenpad begeven in 1997. Dat betekent dus hij in 2017 zijn 20-jarige jubileum viert als prof goochelaar . En dat mag gevíerd worden, want in de loop van deze twintig jaren heeft Leo zich ontwikkeld tot een multi-talent:

*Op de Bühne
*Aan de tafel
*Op beurzen
*Bij borrels…waar al niet.

Leo Smetsers: een multi-talent dat buitengewoon veelzijdig inzetbaar is bij welke gelegenheid dan ook waar wat te vieren , te promoten of te verkopen is.Inmiddels heeft hij een grote staat van dienst in de wereld van het magisch amusement verworven en hij heeft samengewerkt met sterren als Raymond van Barneveld, Frans Bauer, Ruth Jacott en vele anderen. Ook heeft Leo meermaals opgetreden in amusementsprogramma’s van onder andere de zenders RTL en SBS.

Vrolijk, sympathieke persoonslijkheid

Heel kenmerkend voor Leo Smetsers is zijn pure, natuurlijke maar bovenal beminnelijke wijze van optreden en omgaan met mensen. Die laatsten neemt hij direct voor zich in door zijn vrolijke en sympathieke persoonlijkheid. En dat schept dan ogenblikkelijk dé perfecte basis voor kontakt, verbazing en plezier.
 
Leo Smetsers, en dat is zeer bijzonder, is ook uitvinder van heel uniek goochelmateriaal en in zijn functie als docent heeft hij veel collega’s lesgegeven, individueel en in masterclasses, in binnenland én buitenland. Lecture-tournees door Engeland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland maken daar deel van uit.

Leo Smetsers veelzijdig

Veelzijdigheid is voor Leo ongelooflijk kenmerkend. Voor vrijwel elk feest en voor vrijwel elke situatie en gelegenheid kan maatwerk worden geleverd. Maatwerk dat Leo in overleg met u en geheel volgens uw wensen samenstelt.

Leo Smetsers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Leo Smetsers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Leo Smetsers wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Leo Smetsers. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Leo Smetsers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.