Leonie Meijer boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Leonie Meijer

Leonie Meijer is een ambitieuze muzikante uit Amsterdam. Als klein meisje werd al snel duidelijk dat het podium een vertrouwde plek voor haar was. Het begon met Michael Jackson imitatie acts, dansen en playbacken. Op 14-jarige leeftijd begon Leonie Meijer met zingen, muziek maken, en sindsdien is dat niet meer weg te denken uit haar leven. In haar eerste bandje, Material Spirits, werden voornamelijk hits van The Police gespeeld. Ze heeft een tijdje aan het conservatorium van Amsterdam gestudeerd, maar maakte deze opleiding niet af.

The voice of Holland is een goede leerschool geweest voor Leonie Meijer , want de hoogste binnenkomer in de single top 100 is afkomstig van Jeroen van der Boom en zijn 'The voice of Holland' finaliste Leonie Meijer. Hun duet 'Los Van De Grond' genoot veel publiciteit en dat werpte zijn vruchten af: het duet komt binnen op #2.

Leonie Meijer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Leonie Meijer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Leonie Meijer wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Leonie Meijer. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Leonie Meijer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.