Leroy boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 40 min.
  • Geluid: incl. tot 150 pers.
  • Prijs: € 595,- excl. BTW

Biografie Leroy

Leroy is een tape zanger met eigen geluidsinstallatie en licht.  Ieder feest, bijeenkomst, bruiloft, receptie of personeelsfeest is anders. Daarom overlegt Leroy kort voor het gebeuren wat men zoal verwacht en houdt daar in zijn repertoirekeuze rekening mee. 

Allround Repertoire

Leroy zingt voor elk wat wils, jong en oud, hits van nu, toen, romantisch, disco, soul, rock of nederlandstalige feestmuziek.

Leroy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Leroy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Leroy wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Leroy. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Leroy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.