Lesley Lynch boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Lesley Lynch

Op 10 juli 1963 werd Lesley, Stanley, Humprey Lynch geboren in Paramaribo, Suriname. Op negenjarige leeftijd kwam hij al zingend op Schiphol aan. Deze passie voor muziek is altijd gebleven. Hij luistert er graag naar, hij danst er op en het liefst zingt hij er bij. Lesley Lynch is muziek.

Voor feestvierend Eindhoven en omgeving is Lesley al jaren een begrip. Er mag daar geen feest voorbijgaan of Lesley Lynch is van de partij. Al menig bruidspaar heeft hij al zingend het huwelijksbootje ingeloodst. Lesley doet er alles aan om nationaal of liever nog internationaal door te breken. Hij zingt in achtergrondkoortjes op cd's van anderen. Hij maakt zelf cd's en maakt ondermeer deel uit van de All Hands On Deck diner shows in de Van der Valk Hotels. Lesley is dan altijd de spil van het programma.

Het wachten is op zijn welverdiende hit. In 1998 was het bijna zo ver. Als lid van de groep Nubia scoorde hij hoog tijdens het Nationale Songfestival. Maar helaas net niet hoog genoeg om het Internationale Songfestival te halen. Inmiddels heeft Lesley wel voldoende ervaring opgedaan om ieder publiek aanstekelijk te vermaken. Hij heeft zich het coveren van bekende nummers eigen gemaakt. Van Lionel Richie tot René Froger, Lesley zingt het alsof het voor hem is geschreven. Het is dan ook begrijpelijk dat hij het publiek snel op zijn hand heeft. Lesley Lynch beschikt over vele orkestbanden, in even zo vele genres. Daardoor kan hij iedere gelegenheid voorzien van passende gastoptredens.

Niet alleen zijn zang is dan een welkome verrassing, zijn optredens zorgen altijd voor de juiste sfeer.

Lesley Lynch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lesley Lynch zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lesley Lynch wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lesley Lynch. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lesley Lynch te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.